Agilitystevne i Ølen

Agilitystevne i Ølen skuffer aldri! Flott underlag, kule premier og dyktige dommere med inspirerende baner.

Jeg og Tom Ove pleier å reise inn på hytta i Suldal når det er stevne i Ølen, også kjører jeg frem og tilbake på dagstur lørdag og søndag. Veldig deilig å kunne komme hjem til tacokveld og sin egen seng etter en stevnedag i øse-pøse-regn.

Til tross for været var det en solskinns helg for meg og Buffy. Totalt ble det 2 stk 1.plass, 1 stk 2.plass og en disk. Gøyest av alt, 2 stk saueskinn!

Bilder: Sissel Grønlund

Agility lørdag ble feilfritt, 1.plass, cert og ikke minst saueskinn! Veldig kult at Ølen kjører ekstra bra premier for vinneren av klasse 3 (må være feilfritt).

Hopp lørdag ble det disk da Buffy prøvde å starte løpet uten meg. Fikk også vite hun hadde en ørliten tyvstart i agility løpet så dette var en god påminnelse til meg om å overholde kriteriene mine, også på konkurranser.

Agility søndag ble ikke feilfritt eller perfekt men Buffy imponerte meg stort da hun fikse diskrimineringen mellom tunnel og slalom etter bommen. Riktignok ble det ikke treff men hun tenkte seg etter fremfor å bare dra på rett frem. Ellers var det mye jeg er veldig fornøyd med i dette løpet. Det ble til og med en 2.plass for oss her.

Hopp på søndag ble det feilfritt, 1.plass og enda et saueskinn! Buffy har vokst utrolig mye i det siste å det er så kult å kjenne flyten på banen sammen.