Agilitystevne på Karmøy

På fredag kjørte jeg, Bella, Balder, Buffy og Zen mot Karmøy for å delta på agilitystevne. Det var kun Buffy som skulle delta men siden Tom Ove var på hyttetur ble hele gjengen med meg og Buffy.

Camping

Jeg var ganske fornøyd med «oppsettet» mitt av campingtelt. Jeg hadde 3 manns-teltet vårt som sovetelt og utstillingsteltet som stue/kjøkken. Med kjøleboks, bord og stoler fungerte det helt ypperlig. Jeg hadde med kompostgrinder som fungerte som gjerde og litt kavalettier og slalompinner for å kunne få trent Zen litt i løpet av helgen.

Tur i flott natur

Jeg startet hver morgen med en tur til svabergene for å få litt frisk luft – utrolig deilig å ha så flott natur rett ved stevneplassen. Utover dagen ble det en del turer mellom løpene til Buffy.

Diskelørdag og certsøndag

Lørdagen startet med et veldig fint lagløp hvor jeg fikk minnet Buffy på vippekriterier, etterfulgt av et AG løp hvor verken Buffy eller jeg var helt på nett og til slutt et hopp løp som ikke var helt der vi ønsker å være. Etter nullstilling var vi klar for søndagen som begynte med hopp. Det ble et knall løp med utrolig bra flyt og det ble feilfritt, 1.plass og cert. AG løpet gikk jeg av banen etter vi gjentatte ganger ikke lykkes med flere elementer. Vi avsluttet helgen med et feilfritt løp på lag. En variabel helg resultatmessig men det jeg er mest fornøyd med er:

✅ 2/4 Oxere hoppet uten riv

✅ 4/4 Treff på bommen

✅ 2/4 Godkjent vippe på første forsøk

✅2/4 Godkjent vippe på andre forsøk

✅ 4/5 Slalom