Tur- og blodsporlørdag

På lørdag tok vi nok en gang turen til Sæland for å gå tur og legge blodspor til Balder. Planen var opprinnelig å gå i Ålgårdheia men det blåste såpass at vi fant ut det var bedre å legge sporet i tett skog.

Vi hadde ikke planlagt hvor vi skulle gå siden vi begge er mer sånn tar det som det kommer når vi har god tid og er på tur. Vi valgte derfor å gå motsatt vei enn vi gikk forrige gang oppover. Det ble en knall fin tur både langs vannet, bekken og oppå Sælandsfjellet (hvor jeg nærmest blåste bort). På det høyeste punktet kunne vi se både Bryne, Ullandhaugstårnet, havet og en utrolig nydelig utsikt.

Tom Ove la sporet før vi la ut på tur. Denne gangen ble sporet 150 meter (fortsatt uten vinkler) og fikk en liggetid på ca 2 timer.
Balder hadde fint driv og kun et par sekunder en gang han virret litt og glemte ut hva han skulle jobbe med. Utrolig flott å se hvor godt han jobber med snuten i bakken og fremfor å stikke den i lufta for å gå på overvær når han slitter jobber han seg ofte tilbake til hvor han glapp sporet.