Lille Zen har rukket å bli 5 måneder allerede. Han er den høfligste og snilleste valpen jeg har hatt. Ingen valp er perfekt men så langt er Zen ganske tilnærmet perfekt egentlig. Vi merker ikke så mye han er valp fordi han oppfører seg som en voksen hund både når det gjelder å være hjemme alene, gå på tur med de andre hundene, kjøre bil og egentlig det meste han er med på.

Nye venner

Zen har møtt flere nye venner og han er veldig flink når han hilser på nye hunder. Flere av vennene mine har valper på omtrent samme alder såvel som trygge og snille voksne hunder.

En del av familien

Fra dag 1 har det vært som om Zen alltid har vært en del av familien vår. Både Bella og Buffy forelsket seg i ham fra første stund. Balder var litt skeptisk de første dagene men det tok ikke lang tid før han ble like glad i Zen han også. Buffy og Zen ser ut til å bli skikkelig bestevenner, de er som regel alltid sammen, enten de leker eller sover.

Nyte valpetiden

Da Buffy var liten var jeg veldig opptatt av å lære henne veldig mye på kort tid, spesielt grunnferdigheter til både lydighet og agility. Fokuset var litt for mye på kvantiet fremfor kvalitet. Med Zen bestemte jeg meg for å nyte valpetiden med viten om at den er fort forbi og vi har all verdens tid å lære.

Det vi trener på er kontakt og bli med forstyrrelser, fokus fremover i bli, gå pent i bånd, balanseøvelser og target. Mer enn nok med andre ord 🙂