Oppdatering 09.07.18: Intet funn på MR 

For 3 uker siden kom Zen inn fra hagen halt. Høyre bakben var trukket helt opp men et par timer senere gikk han som normalt igjen. Jeg avskrev haltingen derfor som følge av smell under lek fordi ingenting var verken brukket eller hovent. Neste dag kom haltingen tilbake og vi tok derfor turen til Hund I Form for sjekk og behandling. Haltingen forsvant før vi kom til timen vår, men under mønstring ser vi at han går urent og under behandling reagerte han i området rundt hasen. Vi gir ham derfor ro og hvile i en uke og begrenser aktiviteten til lufting i hagen i bånd.

Etter en uke med hvile reagerer han fortsatt under behandling i hase området. Han hyler ikke eller biter men det er tydelig at han er ukomfortabel. Vi setter ham på burhvile i flere dager men så fort vi forsøker å aktivisere foten noe forsiktig, kommer haltingen tilbake. Jeg tar derfor turen til veterinæren min som er enig med meg at en henvisning til MR er på sin plass. På lørdag drar vi hele gjengen til Bergen for å forhåpentligvis finne noen svar.

Må innrømme at hundemamma hjertet mitt brister når jeg ser den store maskinen lille Zen skal legges inn i, men vet han blir tatt godt vare på.