På tur til Risfjellet!

Noen legger seg gjerne på sofaen dagen derpå og synes fryktelig synd på seg selv (når det tross alt er selvforskyldt man ligger der) men jeg har funnet ut den beste medisinen er å komme seg ut i frisk luft. Så på lørdag tok jeg med hundene på fjelltur. Det ble rene eventyret med kryssing av bekker, møte med sauer og litt fjellklatring. Samt et ufrivillig bad i en bekk/gjørmehul for min del..  Imponerte meg selv med å jogge et stykke hjemover også – i snø og dassblaut i sko (etter det ufrivillige badet).

Hvis du ser nøye etter kan du se Bella og Balder som har fått beskjed om å bli værende mens jeg finner en noe trygg og tørr vei over den isbelagte bekken (som viste seg å være dyp)…Endelig på toppen av Risfjellet!
Det var ikke så høyt (312 m.o.h) men det var jammen bratt og ikke minst glatt oppover.
Det ble mer fjellklatring enn stigning for vår del. Godt å ha flinke hunder som stopper og går når de får beskjed.Fantastisk utsikt!

På veien ned tok vi en bratt «sti». Jeg klatret baklengs nedover mens hundene fikk gå 1-2 meter av gangen bak meg. En litt skummel opplevelse men vi kom oss trygt ned!Liker veldig godt iMapmyWorkout appen men savnet høydemåling på turen merket jeg…