Dania Cup 2017 – Takk for oss!

9.-15.juli ble Dania Cup 2017 arrangert ved Hørsholms Idrettsenter (like ved København). En perfekt liten campingferie med agility og sol!

Reisen til Danmark

Med en fullstappet Caddy reiste jeg og Tom Ove med alle 4 hundene våre nedover til Danmark lørdag 8.juli. Planen var å ankomme stevneplassen lørdagskveld men pga forsinket ferge ble det natt til søndag før vi var på plass og i seng. Utrolig deilig å ankomme til en fiks ferdig campingvogn med fortelt oppe og det hele.

dania cup

dania cup

Camping med 4 hunder

Både Bella og Buffy har vært med på camping til ukesstevner i Danmark tidligere men for Balder og Zen var dette første gang. De to guttene oppførte seg eksemplarisk og Zen spesielt. Imponert over hvor enkelt det faktisk var å ha med hele flokken på camping en hel uke.

Vi fikk en fin plass helt i enden av campingplassen med lite «trafikk» og bjeffing. I tillegg lå vi rett ved en stor åpen slette som hundene fikk løpe på innimellom.

dania cup

dania cup

dania cup

dania cup

dania cup

Kulltreff med Asasara

Både bror Duke og søster Pixie deltok på Dania Cup sammen med Buffy. Den ene dagen tok vi en fellestur til et slott rett ved siden av stevnet. Alltid koselig med kulltreff.

dania cup

dania cup

dania cup

17 løp på 6 dager

Jeg og Buffy hadde mange gode løp og ekstra moro var det å løpe i åpen klassen med utfordrende og gøyale baner fra internasjonale dommere. Av alle løpene vil jeg trekke frem AG2 11.juli, OpenJump 10.juli og AG2 15.juli.

Mest moro hele uken var å se forbedringen i hoppeteknikken til Buffy samt RC treffene som begynner å sitte skikkelig bra!

dania cup

dania cup

dania cup
Foto: Gro Anita Sie
dania cup
Foto: Gro Anita Sie

Ut på tur på hviledagen

Midt i uken er det hviledag for hundene (og førere) så da tok vi oss en skogstur og en bedre middag på Hard Rock Cafe i København.

dania cup

dania cup

dania cup

dania cup

Home sweet home

Selve stevnet var over lørdag men vi ble til søndag for å kunne pakke bilen og slappe av før hjemreise søndags ettermiddag. På vei til Hirtshals ble det tid til en strandtur med hundene. Hjemreisen ble litt lengre enn planlagt pga forsinket ferge og mye bølger.

dania cup

dania cup

Takk til Dania Cup!

En stor takk til de som arrangerer Dania Cup og bidrar til dette flotte stevnet!