Norwegian Open 2017

1 bil.
2 jenter.
4 hunder.
Over 1200 km.

Vi overnattet i Kragerø før vi neste morgen kjørte videre til Kongsvinger. Jeg synes alltid det er fint å dele den 9 timer lange reisen på 2 dager og komme frem uthvilt og opplagt. Etter å ha luftet hunder og spist middag dro vi bort til hallen.

Som alltid har NO flott underlag, fantastisk stemning og utrolig dyktige dommere som setter inspirerende baner. Jeg og Buffy var i flytsonen i samtlige løp og som alltid er det en fryd å se forbedringen vi har gjort når det gjelder hoppteknikk.

I hopp2 på lørdag sikret vi oss det siste nappet til hopp3 og fikk en 2.plass (av 84 startende). Ekstra stas å se vi har mer å gå på når det gjelder forbedring av tid. I AG2 hadde vi et riv men fikk likevel en 7.plass (av 65 startende) med 1 riv og en lang omvei i løpet av banen.

Foto: Norwegian Open

I tillegg til det «sportslige» hadde vi det utrolig moro og koselig av banen med gode venner. Zen imponerte som vanlig med å ta hele NO opplevelsen med ro og det var ingen problem å trene med alle forstyrrelsene. Han fikk hilst på mange andre valper og voksne hunder som han selvsagt sjarmerte fullstendig.

Å komme hjem til dette toppet hele turen: