Telttur til Tjørn

På fredag pakket vi bilen og kjørte til Tjørn i Bjerkreim. Vi hadde aldri vært der på tur før men hadde fått grundige instruksjoner (og kart) av Trond så vi var godt forberedt. Sekken min veide nok x antall kilo mindre enn Tom Ove sin men jeg er nå ganske stolt jeg kom meg oppover med det tunge greiene på ryggen i det hele tatt! Trening gjør mester 🙂
På vei oppover
Tom Ove finner veien oppover til vannet

Vi fant til slutt et lite vann og en passende teltplass som vi slo oss ned på. Det gjaldt å få opp teltet og komme seg til vannet for å fiske for det hoppet og spratt utrolig i vannet. Resultatet av helgens fisking er ikke mye å skryte av for min del (1 FISK!!!) mens Tom Ove satte derimot personlig rekord tror jeg (20 FISK!!).

Vel fremme og nå skal det fiskes!

Hundene var en fryd å ha med seg, de forstod fort hvor «hjemme» var og hvor de skulle oppholde seg.

Kommer du?

Frokostutsikt

NAM!

Planen var opprinnelig å gå tur rundt i området på lørdagen men stakkars uheldige Balder har fått en liten betennelse i albuen sin. Dvs den fylles med blod/vann ved for mye aktivitet og påkjenning på albuen så han måtte holdes i ro (godt man kan ringe veterinæren sin midt i helga for å spørre om råd) og komme inn på mandag for «tapping». Er ingenting alvorlig og kan sammenlignes med når vi får tennisalbue eller vannsamling i kneet ved for mye belastning..

Sommer <3

Lynghunder

Tom Ove i aksjon

Kos <3

Bella passer på mens jeg fisker
Idyll

Det ble bare pinner til mat for hundene 😛

Kveldståka kommer flytende

Fantastisk tur som garantert skal gjentas. Vi storkoste oss og hundene likeså! 🙂