Agilitystevne i Arendal

Av alle agilitystevner vi reiser på er Arendal helt klart blant favorittene. Alltid hyggelige folk som arrangerer, godt underlag, flotte turområder og gode overnattingsmuligheter. Når man i tillegg har godt selskap og sol er det ingenting å klage på!

arendal agility

Just do it!

Jeg og Buffy hadde mange gode løp i helgen og flere resultater å være fornøyde med og for meg var høydepunktene:

  • Buffy sin forbedret hoppteknikk (legger inn flere steg overall, skrå hinder/bakside STOR forbedring).
  • Min forbedring i å bruke kommandoene når jeg løper.

Saker jeg noterer meg til trening fremover:

  • Jeg skal trene på å gi cues tidlig nok.
  • Jeg skal trene på å briefe nøye og løpe likt.
  • Jeg skal trene på min plassering i forhold til Buffy i banen.

Våre beste løp var helt klart agility både lørdag og søndag hvor vi hadde beste tid og endte på 3.plass begge dager. Uheldigvis med 1 riv/vegring men vi klarte å tilby litt underholdning/spenning på lørdagen:

Verdens beste Minus

Jeg har vært så heldig å få låne fine Minus av Lene litt i år og for en hund å løpe med! Vi to sammen har litt å gå på når det gjelder synkronisering men vi er kommet så langt på så kort tid! Han utfordrer meg på en fantastisk måte som både er lærerik og utrolig gøy. Gleder meg til å løpe masse mer med denne kule karen! Flere gode løp å velge mellom men spesielt hoppløpet på søndag hadde vi veldig god flyt sammen.

Noe for alle

Det som er så fint med Arendal sitt stevne er at det arrangeres på Tromøya som har utrolig fine turområder. Så for oss med 2 voksne hunder og 1 valp som ikke går agility er det fint å kunne gjøre noe med de også i løpet av helgen. Bella og Balder nøt en tur på stranden men tror de savnet litt sanden på jærstrendene da Tromøya har rullestein strand..

arendal agility