Solbriller for hund

Jeg har tidligere skrevet om diagnosen til Zen som kan forverres av langvarig eksponering i sola . Dette er årsaken til han bruker solbriller for hund. Solbrillene heter RexSpecs og er utviklet i USA. Produsentene hadde selv hunder med samme diagnose som Zen men kunne ikke finne solbriller som tålte «hard bruk». De utviklet derfor RexSpecs som både tåler «hard bruk», utformet slik at hunden mister minimalt av synsfeltet og duggfrie.

Vi introduserte brillene for Zen innendørs med godbiter og etter første tur la han ikke lengre merke til dem. Han er helt komfortabel med dem på og gjør alt han ville gjort uten dem. Enten det er å leke med andre hunder, løpe rundt i skogen eller å svømme.

Solbriller for hund kan kjøpes enten via RexSpec sine nettsider eller via Dyreklinikken Bergen Vest. Når man kjøper solbrillene følger det i tillegg til et farget med et gjennomsiktig glass. Dette er perfekt å bruke i en tilvenningsfase. I starten kan hunden ha på solbrillene uten glass i også. RexSpecs har flere videoer for hvordan du kan trene hunden din til å ha på solbrillene.

(Vi er ikke sponset av RexSpecs. Bare en veldig fornøyd kunde)