året 2016

Januar

I januar deltok jeg på 2 rallystevner (Stavanger og Ølen) hvor Bella fikk opprykk til klasse 2 mens Buffy fikk siste napp til klasse 3. Jeg fik også samlet alle turene mine og laget en egen blogg på hundeturer.no.

 

 

Februar

Februar ble brukt til tur, feiring av Balder som ble 8 år og ikke minst mental treningskurs med Eva Marie Wergård. Kurset ble en «game changer» for meg.

 

 

Mars

Mars ble måneden for skiturer og påskeferie. Ingenting slår fjell og natur som litt terapi for sjelen.

 

 

April

Gladnyhet om at vi var kommet med til Fionia Cup fikk vi i april. Hanket inn litt premier på agility- og rallystevner og Balder var som alltid sjarmøren selv!

 

 

Mai

Jeg og Buffy ble invitert av Sophie til Danmark for å delta på Maxi Zoo Cup. Det ble kulltreff med Asasara gjengen og vi tok en 3.plass med Asasara laget vårt. Årets første bad (!) ble unnagjort da en varmebølge kom i mai, Buffy fikk sin jevnlige behandling hos Hund i Form og Os Agilityfestival ble deltatt på sammen med Lene.

 

 

Juni

Juni startet med NM i Drammen hvor vi hadde en fantastisk opplevelse. På rallystevnet i juni strålte Bella og Balder med flotte resultater og det ble selvsagt tid til litt fjellturer i varmen.

 

 

Juli

Danmarkstur med deltakelse på Fionia Cup for både Bella og Buffy. Flere gode løp fra jentene mine og ekstra kult å se Buffy har tider som holder til toppen! I slutten av juli var det tid for USA roadtrip!

 

 

August

Etter utallige minner og opplevelser ble turen vår til USA avsluttet og det var tilbake til hverdagen. Turer i godt selskap på både 4 og 2 bein ble unnagjort og de 2 brødrene Sam og Frodo flyttet inn til oss. De bor hos oss i fosterhjem til de blir adoptert. (Se annonsen deres her.)

 

 

September

Sommervarme i september førte til bading på tur. Jeg jobbet med både min og hundenes fysiske form mellom stevnene.

 

 

Oktober

Norwegian Open 2016 ble det fly på oss, sammen med Charlotte. Vi rakk også en tur på stevne i Ølen. Oktober ga meg min siste Kent konsert og feiring av verdens beste mormor som ble 90 år <3

 

 

November

Buffy begynte med svømmetrening hos Hund i Form og var på kurs med Manca Mikec, Bella ble klubbmester i rallylydighet klasse 3 og jeg fikk tidlig julegave av Tom Ove: en magisk tur til Lisa i Køben.

 

 

Desember

Buffy ble klubbmester i agility klasse 1 og vi tilbragte romjula på hytta i Suldal tradisjon tro med ski- og fjellturer.