Agility + camping = sant

Det beste med Jutlandia, Fionia og Dania cup er at man får mange løp på 1 uke og har mulighet for å bo på plassen. I år hadde vi som før, leid oss en campingvogn som ble levert på plassen. Forskjellen fra tidligere år til i år var at vi ikke var særlig heldige med standarden på vogna denne gang. Heldigvis var det lite tid vi tilbragte i vogna med sol og ca 25 grader hver dag.

 

18 løp på 6 dager

Hver dag løp jeg 3 løp med Buffy (bortsett fra lørdag pga muskelstrekk på Buffy); agility, hopp og åpen. På tirsdagen fikk vi det siste nappet til AG3 og kunne endelig rykke opp. Vi hadde utrolig mange bra løp, inkludert i åpen hvor vi fikk en 4.plass av ca 200 og endte på en sammenlagt 30.plass (5 plasser fra finaleplass). Det beste med hele uken var at Buffy visste masse selvtillit, både på vippe og oxer som har vært hennes svake punkter.

BONUS!

Fredag og lørdag fikk jeg løpe med Zen sin søster, Breezy. Hopp1 på fredagen ble feilfritt og 1.plass.

 

Reunion med familie, nye vennskap og kvalitetstid

Det beste med uken bortsett fra all agilityen var å møte familien til både Buffy og Zen igjen. I tillegg ble vi kjent med nye venner fra både Slovenia og USA. Når vi hadde mulighet og fri ble det skogstur, strandtur og ikke minst et tur i Esbjerg sentrum.