Dette året var mitt 8ende som deltaker på Norwegian Open, årest største og beste norske stevne! Denne gang reiste jeg med Buffy, Snitt, Christiane, Harley og Mørk. Zen skulle egentlig deltatt men pga tiden han var halt har vi ikke hatt tid til å bli klar. Snitt ble derfor stand-in for ham og jeg fikk fortsatt løpe mine 20 (!) løp på 4 dager.

Reisen

Ettersom reisen til Kongsvinger er ganske lang valgte jeg i år som mange ganger tidligere å dele den opp i to etapper. Onsdag etter jobb kjørte vi til Kragerø hvor vi overnattet på Nylands turisthjem via Airbnb. Neste morgen kjørte vi videre til Kongsvinger med et stopp i Bamble for litt lufting av hundene. I år bodde vi på Sigernessjøen Camping (ca 15 min fra hallen) i en koselig liten hytte.

Konkurransene

Når man først reiser så langt meldte jeg på alt som meldes på kunne. Mellom 4-6 løp pr dag gikk overraskende bra. Fysisk og mentalt fungerte jeg som forventet. De pausene jeg hadde mellom løpene ble brukt til å spise eller å slappe av. Er ganske fornøyd med meg selv på det punktet ihvertfall! Jeg og Snitt brukte noen løp på å finne tonen og hadde noen lysglimt sammen. For et rush å løpe med den hunden!  De tingene jeg feilet på med Buffy var rett og slett ferdigheter vi ikke har. Jeg satt igjen med masse inspirasjon etter hvert løpt på ting som jeg ville trene på når jeg kom hjem.