Queen B legger opp

På den forrige konkurransen Buffy skulle starte, ble hun halt under oppvarming. Jeg tok henne til Hund I Form, som har behandlet hundene våre regelmessig i alle år. Anita fant en del stivhet og sårhet i nedre del av ryggen. Siden Buffy har en historikk med lignende vondter tidligere, og nærmet seg 9 år, bestemte vi oss for å ta røntgen for å sjekke for forkalkninger.

Det ble tatt røngten av rygg, albuer, knær, skuldre og hofter, og dessverre fant vi indikasjoner på begynnende forkalkning i nederste del av ryggen hennes. Jeg er hjerteknust og trist, men takknemlig for at vi fant det tidlig, det er en liten grad, og Buffy kan leve som normalt, bare uten agility og de fysiske belastningene det forårsaker.

Jeg og Buffy har hatt mange fantastiske eventyr sammen, og vi skal ha mange flere, bare ikke på agility banen, men heller på fjellet, i skogen og på stranda.

Ta vare på og nyt tiden du har på banen med din bestevenn. Ta aldri tiden for gitt. Du vet aldri når det kan være deres siste trening eller løp sammen ❤️