Tenk at vi har deltatt på nok et VM! Denne gangen ble agility VM arrangert i Liberec, Tsjekkia 4.-8. oktober. Det beste av alt, var at Tom Ove også ble med meg og Zen, og vi fikk tid til et par dager i Praha før det brakte løs i Liberec.

Miniferie i Praha

I år valgte jeg å kjøre til VM, etter fjorårets vonde minner med kansellert fly i flere dager og vi ble sittende fast på et hotell. Siden både Tom Ove og kjæresten til Vilde ville være med på årets tur, bestemte vi oss for å nyte et par dager i Praha sammen.

Vi fikk oppleve ølspa, båtcruise, sightseeing og selvsagt masse god mat og drikke. Praha er en utrolig flott by, og det er en grunn til det er fullt av turister året rundt.

Før VM startet fikk vi også en treningsrunde da jeg booket trening en lokal agilityhall på vei fra Praha til Liberec. Noen hunder lader best med å gjøre lite og ingenting, Zen lader best med jevn aktivitet, så det føles godt å få “blåst ut” litt etter mange dager med reise og hvile.

Ingenting som den grønne matten

Jeg har ofte hørt “the feeling of running on the green mat” før jeg selv deltok på VM for første gang, og det er helt riktig. Det er en egen følelse å stå der, både på åpningssermonien og på startstreken på “den grønne matten” og vite at man deltar på VM.

I år skulle jeg ikke løpe individuelt, og var derfor “litt” giret på å gi absolutt alt i de to løpene jeg skulle gjøre. I hopp hadde vi et riv på første hinder, men ellers er jeg veldig fornøyd med innsatsen vår. I agility var jeg skikkelig revansjelysten og gjorde jobben min på hvert hinder. Zen strålte som vanlig, og da laget kom i mål og vi ble liggende på pallplass veldig lenge var det altfor spennende!

Uheldigvis havnet vi rett utenfor pallen på en 4.plass sammenlagt, og vi hadde virkelig fortjent den medaljen kjente vi alle sammen, MEN det var et utrolig flott resultat som laget var stolte av!

Norge er verdens beste

Mye av gleden å delta på mesterskap og være en del av landslaget er å få se de utrolig flinke lagkameratene sine gjøre det bra live og heie seg hes på dem.

Jeg har ikke ord for hvor fantastisk stolt jeg er av Tarjej, Kjersti, Eli, Elin og Irene for resultatene deres under årets agility VM! Alle på det norske laget gjorde så mye bra, men disse var jammen helt utrolig i år! Tenk at Kjersti & Agi er verdens beste med Eli Beate & Xera rett bak! Helt sykt og så utrolig fortjent! Dere er rå damer!